Suklaahieronnat

Suklaahieronta

Luonnollisella suklaaöljyllä tehtävä lämmin suklaahieronta, joka hemmottelee niin aistejasi kuin ihoasi hyvää tekevillä raaka-aineillaan, kuten kaakaovoilla, voipuunvoilla ja mangovoilla. Lämmin suklaahieronta rentouttaa kehon ja mielen ja hoidon jälkeen olo on ihanan rauhallinen pitkään.  Hoidon päätteeksi on maistiaiseksi suklaata.

Sis. alkupuhdistuksen, rentouttavan hieronnan, loppuvoiteen ja luomusuklaata maistiaiseksi.

Huom! Hieronta valitaan kahdesta vaihtoehdosta:

Vaihtoehto 1: selkä,hartiat, niska ja käsivarret sekä lopuksi kevyt päähieronta myssyn läpi

Vaihtoehto 2: rintakehä (dekoltee), hartiat, käsivarret, kaula ja kasvot sekä lopuksi kevyt päähieronta myssyn läpi

Muista mainita aikaa varatessasi kumman vaihtoehdon juuri sinä haluat.

Suklaahieronnan kesto aina 60 min.

Raskausvatsan sivelevä Suklaahieronta odottaville äideille

Luonnollisella suklaaöljyllä tehtävä kevyt sivelevä suklaahieronta, joka hemmottelee niin aistejasi kuin raskausvatsan ihoasi hyvää tekevillä raaka-aineillaan, kuten kaakaovoilla, voipuunvoilla ja mangovoilla.

Lämmin sivelevä suklaahieronta rentouttaa kehon ja mielen ja hoidon jälkeen olo on ihanan rauhallinen pitkään.  Hoidon päätteeksi on maistiaiseksi suklaata.

Raskausvatsan sivelevä hieronta on täysin turvallista ja ei aiheuta vaaraa sikiölle eikä odottavalle äidille, sillä se on erittäin kevyttä sivelevää hierontaa, jonka tarkoituksena on imeyttää vatsan ihon pintakerroksiin erittäin tehokkaasti raskausarpia ehkäisevä kaakaovoi, jotta vatsan ihosta tulee mahdollisimman vastustuskykyinen ihon venymiselle.

Kevyet sivelevät liikkeet tuntuvat ihon pinnassa erittäin hellävaraisilta ja rentouttavilta ja liikeradat tehostavat muun muassa odottavan äidin vatsan toimintaa luonnollisin keinoin, jos odottava äiti on esimerkiksi kärsinyt ummetusvaivoista raskausaikana. Hoidon tarkoituksena on siis rentouttaa ja helpottaa odottavan äidin oloa ja antaa mahdollisuus rauhoittua hemmoteltavaksi kaakaon ja suklaan tuoksujen ympäröimänä.

Hoidon aikana usein myös sikiö rauhoittuu äitinsä kohdussa ja liikehdintä ja kiivaammat potkut alkavat uudestaan vasta hoidon päätyttyä. Hoidon aikana nainen istuu puoli-istuvassa asennossa.

Raskausvatsan Suklaahierontaa voi ottaa sarjahoitona, sillä se ehkäisee tehokkaasti raskausarpien syntyä runsaan ja puhtaan luonnollisen kaakaovoipitoisuutensa ansiosta. Tätä hoitoa voi tehdä alkuraskaudesta loppuraskauteen saakka. Ihan juuri ennen vauvan syntymää hoitoa ei suositella eikä riskiraskauksissa.

Sis. alkupuhdistuksen, vatsan ja kylkien kevyen sivelevän hieronnan, loppuvoiteen ja suklaata maistiaiseksi.

Kesto 30 min.


Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna: ti-pe klo 10-17, la sopimuksen mukaan (ma suljettu).

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS