Yhteystiedot ja aukioloajat

Ekohoitola Salonki Aava
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
Y-tunnus: 2371424-1

HUOM! LAHJAKORTTIMYYNTI VUODELLE 2020 ON PÄÄTTYNYT KOKONAAN 20.12.-19. Valitettavasti lahjakortteja ei ole saatavilla vuoden -20 puolella. Lue lisää tietoa poikkeavasta työvuodesta muutoksineen kohdasta Uutiset

AVOINNA
TI-PE
LA juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
ma suljettu
Huom! Tarkistathan aina päivä- ja viikkokohtaiset tarkat aukioloajat suoraan hoitolasta tai hoitolan ovesta ti-pe

Launtaipäiviksi on saatavilla juhla- ja häämeikkiaikoja sopimuksen mukaan.
Otathan tämän seikan huomioon omaa aikaa varatessasi.
Varaudu jonoihin. Normaalisti jono ekohoitolaan vaihtelee 3-8 viikkoon vuodenajan mukaan.
Kiitoksia ymmärryksestä. <3

AJANVARAUS 
(huom. ajanvaraus on ruuhkautunut, kiitos kärsivällisyydestä kun varaat aikaa)
Sinua palvelee nettiajanvaraus 24/7 kohdasta Ajanvaraus
TAI ajanvaraus puhelimitse
ti-pe puh. 040 509 8025 tai s-posti info@salonkiaava.fi (huomioi sähköposteissa mahd. viive).

Jos et löydä nettiajanvarauksesta mieleistäsi aikaa, otathan yhteyttä puhelimitse ja katsomme sinulle tällöin yhdessä sopivan ajan. Mikäli et heti tavoita, kokeile soittaa uudelleen myöhemmin tai lähetä tekstiviestiä/yhteydenottopyyntöä. Yhteydenottoihin ja työaikana tulleisiin puheluihin reagoidaan aina mahdollisimman pian työaikoina.
Tiettyjen hoitojen ja hoitovaiheiden aikana Aavan puhelin on äänettömällä, ja tuona aikana tulleisiin puheluihin soitetaan takaisin aina niin pian kuin mahdollista. Olethan kärsivällinen, jotkin rauhalliset/hiljaiset hoidot kestävät 2-3 tuntia, kunnes on jälleen esteetön pääsy puhelimen ääreen.

HUOMIOITHAN EKOHOITOLA SALONKI AAVAN VARAUSEHDOT JA
AAVAN LAHJAKORTIN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT EHDOT!

Varausehdot: 

Peruuttamattomasta ajasta tai viime hetkillä peruutetusta ajasta veloitetaan laskuttamalla aina 50 % varatun hoitokokonaisuuden summasta (tai jos kyseessä lahjakorttihoito lasketaan lahjakortti näissä tilanteissa käytetyksi).
Muista siis perua aikasi ajoissa (viimeistään 24 tuntia ennen), mikäli et pääse tulemaan tai sairastut.
Peruutuksen voit tehdä paikan päällä, soittamalla tai tekstiviestillä.
Peruutus tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Muistathan odottaa perumisen vahvistusvastauksen, mikäli perut ajan tekstiviestitse. Peruutusviesteihin vastataan aina ja näin ne rekisteröityvät (poislukien nettivarauksen kautta tulevat peruutukset, jotka rekisteröityvät automaattisesti).

Lahjakortilla maksamisen ehdot:

Tulossa oleva äitiysloma (ennen juhannusta alkava) ja meneillään oleva raskaus asettavat lahjakortin käytölle rajoitteita alkuvuonna 2020. Muista siis käyttää voimassa oleva lahjakorttisi mahdollisimman nopeasti alkuvuoden aikana, sillä mitä todennäköisimmin lahjakortti käy loppukeväästä ainaostaan ekopuodin tuotehankintoihin.
Jouluksi saadut lahjakortit käyvät siis juhannukseen asti tuotehankintoihin sopimuksen mukaan, mutta kehotan kaikkia voimassa olevan lahjakortin omistajia käyttämään kortin paljon tätä aiemmin, sillä raskauden kulkua on vaikea ennustaa ja tulevaisuuteen en voi nähdä. Loppukevät ja alkukesä ovat ihan arvailujen varassa, miten työt järjestyvät ja kuinka hoitola on auki.
Huomioithan, että lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta (6 KK), jonka aikana lahjakortti on käytettävä joko hoitoon tai Aavan ekopuodin tuoteostoihin.
Pidäthän huolen että varaat hoitoaikasi hyvissä ajoin ja käytät lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.
Vanhentuneet lahjakortit eivät käy maksuvälineenä. Sovithan siis aina lahjakortin käytöstä voimassaolon aikana. Näin huomioit itsesi, toiset ja yrittäjän.
Yksinyrittäjä kiittää lämpimästi, sillä palveluiden entisestään ruuhkautuminen ei ole kenenkään etu.
Lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta (6 kk) ja siinä ajassa ne tulee käyttää, jotta aikoja ja tilaa vapautuu kierrossa oleville lahjakorteille aina normaalisti.
Lahjakortin ajallaan käyttäminen mahdollistaa kaikille sujuvan asioinnin, yksinyrittäjän toiminnalle kohtuunormaalit puitteet ja näin vältetään kohtuuttomat ja liialliset ruuhkasumat.
Lahjakortilla voi halutessaan hankkia lahjakortin arvon edestä myös Aavan ekopuodin luonnonkosmetiikkaa, meikkejä, siveltimiä ja muita ihonhoitovälineitä, mikäli ei pääse hoitolan aukiolojen puitteissa hoitoaikaa vaivatta käyttämään (tarkista lahjakortin arvo hoitolasta, mikäli summa ei lue valmiina kortissa).
Lahjakortin käyttö on aina kuluttajan omalla vastuulla voimassaolon aikana ja lahjakortti on aina henkilökohtainen.
Ekohoitola Salonki Aava suosittelee lämpimästi käyttämään lahjakortin hoitoon tai hemmotteleviin laatutuotteisiin kuin että lahjakortti jäisi kokonaan käyttämättä, mutta voimassaoloaika on huomioitava!
Kiitos!
Oikeudet kaikkiin muutoksiin pidätetään.
Maanantaisin ekohoitola on suljettu.
Päiväkohtaiset aukioloajat kannattaa aina tarkistaa hoitolan ovesta, soittamalla tai viestillä ennakkoon.
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS