Ekokosmetologi Maria

Olen Kalajoelta kotoisin oleva kosmetologiyrittäjä, jossa sykkii suuresti yrittäjyyden intohimo ja elämän estetiikan palo. ;) Olen naimisissa ja mieheni kanssa meillä on arkea hauskuuttamassa kaksi karvakorvaa, pohjanpystykorva Kope (9 v) ja patterdalenterrieri Jade (11 v).

Harrastuksiini kuuluvat mm. runoilu, kirjojen lukeminen, elokuvat, vesijuoksu, koirien kanssa luonnossa liikkuminen ja hiihto sekä pilates. Potkukelkkailukin on ihan minun juttu!

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2006 Valkeakosken ammattiopistosta. Se oli pitkällisten toiveiden täyttymys. Kauneudenhoitoalan ammattikorkeakouluopintoja ja esimerkiksi kauneudenhoitoalan kemian opintoja suoritin Turun ammattikorkeassa lukuvuoden 07-08 aikana. Eritoten kemian opinnoista on työssäni paljon hyötyä tulkitessa kosmetiikan sisältöjä ja ainesosia sekä kosmetiikan mainonnan oikeellisuutta.

Toimin kosmetiikkamyyjänä vuosien 06-09 välisenä aikana The Body Shop-myymälöissä Tampereella, Lempäälässä ja Raisiossa. The Body Shop-myymälöissä työskentely oli kerrassaan ihanaa ja työnkuvaan kuului muun muassa myös tilausmeikkausten teko. Kosmetologina työskentelin Kauneushoitola Sinisessä Huoneessa Tampereella sijaisena yrittäjän loma-aikoina.

Vuodesta 2011 saakka olen kotini yhteydessä pitänyt ekologista kauneussalonkia. Vuoden 2011 joulukuussa valmistuin tradenomiksi Kokkolasta johtamisen, markkinoinnin ja yrittäjyyden suuntaumasta pitkänlinjan tähtäimessä silloisen oman yritykseni tulevaisuuden kehittäminen.
Ekohoitola Salonki Aava avautui nykyisessä osoitteessaan vuonna 2014 ja näin pieni sivutoiminen ekohoitolani muuntui piskuisesta Hortensiahuoneesta kokonaiseksi hoitolaksi, Salonki Aavaksi ja yrittäjyydestä tuli päätöimi.

Yrittäjyyttäni valitettavasti rasittaa ajoittain neurologinen perussairauteni, joka aiheuttaa satunnaisesti ja yllättäen voimakkaita kipukohtauksia pään ja kasvojen alueella estäen tällöin työnteon. Onneksi olen kuntoutunut vuosien varrella melko hyvin (muutama vuosi sitten tilanne oli vielä hyvin erilainen) ja pääsääntöisesti pystyn toimimaan hyvin töissä, mutta jos kohdallesi sattuisi sairasperuuntuminen puolestani, muistathan arvon asiakas, että olen sairauteni kanssa ajoittain voimaton hyvistä lääkkeistä huolimatta ja aikaa siirretään vain äärimmäisen hankalassa terveystilanteessa. Terveys on kallisarvoinen asia, pidetään siitä kiinni, kukin omalla kohdallaan! :)

Ekologinen Salonki Aava on Juuri Sinua Varten!
Olet sydämellisesti tervetullut asiakkaakseni tutustumaan Aavan iho-, eläin- ja ympäristöystävälliseen maailmaan!
Tule ja Koe siis jotain ainutlaatuista!

Iloisin terveisin
Maria Pohjolainen
rekisteröity ekokosmetologi/SKY-diplomikosmetologi/tradenomi


Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS