Ekokosmetologi Maria

Olen Kalajoelta kotoisin oleva kosmetologiyrittäjä, jossa sykkii suuresti yrittäjyyden intohimo ja elämän estetiikan palo. ;) Olen naimisissa ja mieheni kanssa meillä on kaksi karvakorvaa, pohjanpystykorva Kope ja patterdalenterrieri Jade.

Harrastuksiini kuuluvat mm. runoilu, kirjojen lukeminen, vesijuoksu, koirien kanssa luonnossa liikkuminen ja hiihto sekä pilates.

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2006 Valkeakosken ammattiopistosta. Se oli pitkällisten toiveiden täyttymys. Kauneudenhoitoalan ammattikorkeakouluopintoja ja esimerkiksi kauneudenhoitoalan kemian opintoja suoritin Turun ammattikorkeassa lukuvuoden 07-08 aikana. Eritoten kemian opinnoista on työssäni paljon hyötyä tulkitessa kosmetiikan sisältöjä ja ainesosia sekä kosmetiikan mainonnan oikeellisuutta.

Toimin kosmetiikkamyyjänä vuosien 06-09 välisenä aikana The Body Shop-myymälöissä Tampereella, Lempäälässä ja Raisiossa. The Body Shop-myymälöissä työskentely oli kerrassaan ihanaa ja työnkuvaan kuului muun muassa myös tilausmeikkausten teko. Kosmetologina työskentelin Kauneushoitola Sinisessä Huoneessa Tampereella sijaisena yrittäjän loma-aikoina.

Vuodesta 2011 saakka olen kotini yhteydessä pitänyt ekologista kauneussalonkia. Vuoden 2011 joulukuussa valmistuin tradenomiksi Kokkolasta johtamisen, markkinoinnin ja yrittäjyyden suuntaumasta pitkänlinjan tähtäimessä silloisen oman yritykseni tulevaisuuden kehittäminen.
Ekohoitola Salonki Aava avautui 2014 nykyisessä osoitteessaan Lankilantiellä ja näin pieni sivutoiminen ekohoitolani muuntui piskuisesta Hortensiahuoneesta kokonaiseksi hoitolaksi, Salonki Aavaksi.

Ekologinen Salonki Aava on Juuri Sinua Varten!
Olet Sydämellisesti Tervetullut Asiakkaakseni tutustumaan Aavan iho-, eläin- ja ympäristöystävälliseen maailmaan!
Tule ja Koe siis jotain ainutlaatuista!

Iloisin terveisin
Maria Pohjolainen
rekisteröity ekokosmetologi/SKY-diplomikosmetologi/tradenomi


Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna: ti-pe klo 10-17, la sopimuksen mukaan (ma suljettu).

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS