Ekohoitola Salonki Aava kiinni toistaiseksi

Mikäli sinulla on vielä voimassa oleva lahjakortti ekohoitola Salonki Aavaan, ota 12.6. mennessä yhteyttä joko soittamalla tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 040 509 8025 TI-PE välillä tai laita sähköpostia osoitteeseen info@salonkiaava.fi ja sovitaan sinulle henkilökohtainen asiointiaika Salonki Aavan ekopuotiin, jotta saat lahjakorttisi arvon edestä hankituksi tuotteita puodin laadukkaasta valikoimasta. Vielä on mukavasti hyvillä päiväyksillä biosertifioituja luonnon- ja luomukosmetiikkatuotteita sekä meikkejä ja siveltimiä ym. kivaa puodissa jäljellä.

Valitettavasti voimassaoleva lahjakortti ei käy enää 17.3. alkaneen sairausloman vuoksi hoitoihin. Yksinyrittäjänä jouduin valitettavasti jäämään raskauden, muiden terveyssyiden ja koronapoikkeustilanteen vuoksi normaalia aiemmin pois töistä. 13.6. alkaa virallinen äitiysloma. Tuuraajaa minulla ei ikävä kyllä ole.

Ekohoitolan toiminta jää 13.6. eteenpäin määrittelemättömän pitkälle tauolle. Puhelinyhteys lakkaa juhannukseen mennessä, mös sähköpostiyhteys ja nämä verkkosivut lakkaavat toimimasta kesäkuun loppuun mennessä.
Jäljelle jää hoitolan Facebook-sivu mahdollisia tulevaisuuden tiedottamisia varten. Se millaisena, missä mittakaavassa ja missä ihan fyysisesti Aavan tarina jatkuu, odottaa juuri sille oikeaa aikaa ja kaikista tulevaisuuden uusista kuvioista tiedotetaan tätä kautta heti kun jotain tiedotettavaa on. On hyvä kuitenkin varautua, että ainakin 2-3 vuotta on hyvin hiljaista mitä yrittäjyyteen ja hoitolatoimintaan tulee.

Olen saanut toimia kosmetologiyrittäjänä 10 antoisaa vuotta Kalajoella ja nyt pienen tulossa olevan nykerönenän myötä on aika vetää happea, ottaa ns. aikalisä ja kokea uusi erilailla työllistävä ja maailman mullistava elämänvaihe ihan rauhassa nauttien. Rohkein mielin kohti uutta erilaista tulevaisuutta! Kaunis kiitos tähänastisesta jokaiselle asiakkaalle! <3 :)

LISÄINFO: Lahjakortin käyttöohje

Kiitoksin Maria Pohjolainen - rekisteröity ekokosmetologi, SKY-kosmetologi.

17.3.2020 ja päivitetty lisää 2.6.2020Takaisin edelliselle sivulle
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi


See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS