Ekohoitola Salonki Aava on sulkeutunut toistaiseksi raskaudesta johtuvan sairasloman ja tulossa olevan äitiysloman vuoksi

Mikäli sinulla on vielä voimassa oleva lahjakortti ekohoitola Salonki Aavaan, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä joko soittamalla tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 040 509 8025 TI-PE välillä tai laita sähköpostia osoitteeseen info@salonkiaava.fi ja sovitaan sinulle henkilökohtainen asiointiaika Salonki Aavan ekopuotiin, jotta saat lahjakorttisi arvon edestä hankituksi tuotteita puodin laadukkaasta valikoimasta.

Valitettavasti voimassaoleva lahjakortti ei käy enää 17.3. alkaneen sairausloman vuoksi hoitoihin. Yksinyrittäjänä jouduin valitettavasti jäämään raskauden ja muiden terveyssyiden vuoksi normaalia aiemmin pois töistä jo tässä vaiheessa kevättä ennen juhannusta alkavaa virallista äitiyslomaa. Tuuraajaa minulla ei ikävä kyllä ole tässä hyvin normaalista poikkeavassa keväässä.

Juhannukseen asti minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla, juhannuksen jälkeen olen jo äitiyslomalla ja hoitola sulkeutunut toistaiseksi määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Ole siis ajoissa liikkeellä, niin saat asiasi hoidetuksi.

LISÄINFO: Lahjakortin käyttöohje

Kiitoksin Maria Pohjolainen - rekisteröity ekokosmetologi, SKY-kosmetologi.

17.3.2020


Takaisin edelliselle sivulle
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi


See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS