JALKAHOIDOT

JALKAHOITO

Sis. rentouttavan jalkakylvyn, kovettumien poiston, mahdollisten känsien ja syylien hoidon, kynsien perusteellisen siistimisen ja leikkauksen, hieronnan luonnonöljyllä nilkkaan asti ja jalkojen loppuvoiteen.

Kesto. 1 tunti - 1 tunti 15 min.

JALKAHOITO LAKKAUKSILLA (sis. lakkapullo)

Sis. rentouttavan jalkakylvyn, kovettumien poiston, mahdollisten känsien ja syylien hoidon, kynsien perusteellisen siistimisen ja leikkauksen, hieronnan luonnonöljyllä nilkkaan asti, kynsien lakkauksen sisältäen valitun lakkapullon ja jalkojen loppuvoiteen.

Kesto 1 tunti 30 min.

LUXUSJALKAHOITO

Sis. hemmottelevan jalkakylvyn, syväpuhdistavan kuorinnan, kovettumien poiston, mahdollisten känsien ja syylien hoidon, kynsien perusteellisen siistimisen ja leikkauksen, perusteellisen hieronnan luonnonöljyllä polveen saakka ja kosteuttavan loppuvoiteen.

Kesto n. 1 tunti 40 min.

LUXUSJALKAHOITO LAKKAUKSILLA (sis. lakkapullo)

Sis. hemmottelevan jalkakylvyn, syväpuhdistavan kuorinnan, kovettumien poiston, mahdollisten känsien ja syylien hoidon, kynsien perusteellisen siistimisen ja leikkauksen, perusteellisen hieronnan luonnonöljyllä polveen saakka, kynsien lakkauksen sisältäen valitun lakkapullon ja kosteuttavan loppuvoiteen.

Kesto 2 tuntia.

JALKOJEN HIERONTA

Sis. alkupuhdistuksen jaloille, perusteellisen jalkahieronnan luonnonöljyllä polveen asti ja loppuvoiteen.

Kesto 45 min.

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS