KASVOHOIDOT

Kaikki Aavan kasvohoidot (kuten muutkin palvelut) perustuvat aitoon biosertifioituun luonnonkosmetiikkaan ja luomuraaka-aineiden suosintaan! Hoidot eivät sisällä mm. lainkaan keinotekoisia hajuste-, väri-, säilöntä- tai lisäaineita. Phyt´s luomukasvohoidot ovat itse asiassa täysin säilöntäaineettomia (ei siis edes luonnollisia säilöviä aineita, sillä Phyt´s hoidot perustuvat tyhjiöpakattuihin lasiampulleihin eikä niihin tarvita säilöntäainetta). Hoidoissa Aavassa käytetään myös aina luomupuuvillaisia vanulappuja ja paperivartisia luomuvanupuikkoja (ovat ilman kloorivalkaisua).

Alta voit tutustua kunkin kasvohoidon sisältöön ja kestoon.

Lämpimästi tervetuloa luonnollisiin ja tehokkaisiin hoitoihin! <3

AAVAN KASVOHOITO (30 min)

Kun tarvitset nopeaa mutta tehokasta apua tukkeutuneelle iholle! Räätälöidään asiakkaan ihon mukaan.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kasvojen alueen kuorivan timanttihiontapuhdistuskäsittelyn ihon tilanteen mukaan, seerumin ja loppuvoiteen.

Kesto 30 min.

AAVAN KASVOHOITO (60 min)

Perusteellinen kasvohoito naamiolla. Soveltuu kaikenikäisille. Monipuolinen ja asiakkaan ihon mukaan räätälöity hoitokokonaisuus.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohöyrytyksen Vapozone-laitteella, mekaanisen ihonpuhdistuksen (tai höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen voi korvata timanttihiontapuhdistuksella jos se soveltuu iholle paremmin) ja naamion sekä seerumin että loppuvoiteen.

Kesto 60 min.

AAVAN KASVOHOITO (1 tunti 30 min + 10-15 min loppulevähdys & lämmin tee + suklaa)

Perusteellinen kasvohoito naamiolla ja hieronnalla. Hoito on asiakkaan ihon kunnon mukaan räätälöity Phyt´s luomukasvohoito, BeChocolate Suklaakasvohoito tai Timanttihiontakasvohoito.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kasvojen ja kaulan kuorinnan ihon kunnon mukaan (kuorintatuote tai timanttihionta), hieronnan (kattaen kaulan, niskan ja kasvot sekä päätä ja korvia), naamion, seerumin ja loppuvoiteen + lopuksi belgialaista teetä konvehdin kera. Hoitoon varataan 1 tunti 45 min, josta varsinaisen hoidon kesto on 1 tunti 30 min.

KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ  JA ERILLISENÄ PALVELUNA:

MILIUMIEN POISTO

Valkoisten talitukkeumien poisto.

Sis. ihon paikallispuhdistuksen, valkoisten miliumien poiston/tyhjennyksen steriilillä miliumneulalla ja instrumentilla, paikallisdesinfioinnin ja lopputuotteet.

Kesto n. 15 - 20 min.

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS