KASVOHOIDOT

Kaikki Aavan kasvohoidot (kuten kaikki muutkin palvelut) perustuvat aitoon biosertifioituun luonnonkosmetiikkaan ja luomuraaka-aineiden suosintaan! Hoidot eivät sisällä mm. lainkaan keinotekoisia hajuste-, väri-, säilöntä- tai lisäaineita. Phyt´s luomukasvohoidot ovat itse asiassa täysin säilöntäaineettomia (ei siis edes luonnollisia säilöviä aineita, sillä Phyt´s hoidot perustuvat tyhjiöpakattuihin lasiampulleihin eikä niihin tarvita säilöntäainetta). Hoidoissa Aavassa käytetään myös aina luomupuuvillaisia vanulappuja ja paperivartisia luomuvanupuikkoja (ovat ilman kloorivalkaisua).

Alta voit tutustua tarkasti kunkin kasvohoidon sisältöön ja kestoon.

Lämpimästi tervetuloa luonnollisiin ja tehokkaisiin hoitoihin! <3

Kasvojen puhdistava käsittely

Kun tarvitset nopeaa mutta tehokasta apua tukkeutuneelle iholle!

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kasvojen alueen kuorivan ultraääni- tai timanttihiontapuhdistuskäsittelyn ihon tilanteen mukaan, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto 30 min.

Ihonpuhdistushoito

Perusteellinen puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle iholle, jossa esim. finnejä tai runsaasti mustapäitä. Nuoren iholle erittäin laadukas puhdistava peruskasvohoitokokonaisuus. Soveltuu myös kaikenikäisille. Monipuolinen ja ihotyypin mukaan räätälöity hoitokokonaisuus.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohöyrytyksen Vapozone-laitteella, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja naamion sekä loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti.

Ihonpuhdistushoito (sis. hieronta)

Perusteellinen puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle iholle, jossa esim. finnejä tai runsaasti mustapäitä. Nuoren iholle erittäin laadukas puhdistava peruskasvohoitokokonaisuus. Soveltuu myös kaikenikäisille. Monipuolinen ja ihotyypin mukaan räätälöity hoitokokonaisuus, jossa mukana myös rentouttava ja ihoa rauhoittava hieronta.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohöyrytyksen Vapozone-laitteella, mekaanisen ihonpuhdistuksen, perusteellisen hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan ja kasvot sekä kevyesti korvia ja päätä), naamion ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 30 min.

Ultraääni kasvohoito

Syväpuhdistava ja ihoa kirkastava kasvohoito, joka tehdään turvallisella ultraäänilaitteella yhdistettynä aitoon luonnonkosmetiikkaan. Hoidon aikana ihon pinnasta poistuu kuollut ihosolukko hyödyntäen ultraääntä ja samalla ihon huokoset puhdistuvat epäpuhtauksista kivutta ja ihoa vaurioittamatta. Hoito soveltuu miltei kaikille ihotyypeille, eritoten epäpuhtaalle iholle. Ultraäänipuhdistus vaalentaa mm. arpia ja pigmenttiläiskiä sekä parantaa kokonaisuudessaan ihon ulkonäköä ja kimmoisuutta. Hyvä hoito kun halutaan minimoida huokosten kokoa ihossa. Joihinkin hoitotuloksiin vaaditaan sarjahoitoja. Tervetuloa raikas ja siloisa iho - kivutta!

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, ultraäänisyväpuhdistus-kuorinnan, hoitoseerumin imeytyksen, dekolteen, käsivarsien, hartioiden, kaulan ja niskan hieronnan klassisesti käsin, kasvojen tehokkaan mikrohieronnan ultraäänen avulla ja kevyesti päänalueen ja korvien hierontaa käsin, naamion ja seerumin sekä loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

Ultraääni Lifting kasvohoito (kiinteyttävä)

Tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva kasvohoito, joka tehdään turvallisella ultraäänilaitteella. Hoidon aikana kuollut ihosolukko poistuu, iho puhdistuu ja sen pinta muuttuu huomattavasti pehmoisemman tuntuisemmaksi. Ihon väri kirkastuu ja pienet juonteet tasoittuvat ja iho tuntuu napakalta. Ultraäänen värähtely kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja nopeuttaa näin ollen solujen uusiutumista eli ts. elvyttää ihoa pysymään nuorekkaana. Sarjahoitona voidaan vaikuttaa parhaiten mm. kiinteytensä menettäneeseen ihoon ja syviin pintajuonteisiin sekä laajentuneisiin ihohuokosiin. Antaa myös tehokasta hyötyä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Kokonaisuus on erittäin tehokas liftaushoito ikääntyneelle iholle, palauttaa ihon menettämää kimmoisuuden tunnetta! Joihinkin hoitotuloksiin vaaditaan sarjahoitoja.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, ultraäänisyväpuhdistus-kuorinnan, kiinteyttävän hoitoseerumin imeytyksen, dekolteen, käsivarsien, hartioiden, kaulan ja niskan hieronnan klassisesti käsin, kasvojen ja kaulan alueen tehokkaan liftausmikrohieronnan ultraäänen avulla, kevyttä pää- ja korvahierontaa käsin, naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto 1 tunti 45 min.

Timanttihionta kasvohoito

Kasvohoito, joka tehdään turvallisella timanttihiontalaitteella (perustuu alipaineeseen) yhdistettynä aitoon luonnonkosmetiikkaan. Hoito vähentää auringon aiheuttamien vaurioiden, pigmenttimuutosten, arpien ja mustapäiden näkymistä sekä nuorentaa ja kiinteyttää ihon ulkonäköä. Joihinkin hoitotuloksiin vaaditaan sarjahoitoja. Hoito soveltuu miltei kaikille ihotyypeille (poislukien märkivä tulehduksellinen akne ja erityisen herkkä iho). Timanttihionnan jälkeen iho tuntuu upean nuorekkaalta, raikkaalta ja siloiselta ja kotihoito sujuu leikiten. Timanttihionta perustuu ihon luonnollisen uudistumisprosessin stimuloimiseen. Kivutonta syväpuhdistusta ja syväkuorintaa!

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kasvojen ja kaulan kuorivan timanttihiontapuhdistuksen, perusteellisen hieronnan (kattaen dekolteen, käsivarret, hartiat, kaulan, niskan ja kasvot sekä kevyesti päätä ja korvia), naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

Laaja puhdistushoito

Kun tarvitset puhdistavaa tehohoitoa kasvojen ja kaulan lisäksi myös rintakehälle, olkapäille ja hartioille! Sinulla saattaa olla aknearpia, mustapäitä tai finnejä edellä mainituilla alueilla ja haluat mahdollisimman kattavan ja laajan hiontapuhdistuksen.

sis. alkupuhdistuksen (kattaen kasvot, kaulan ja dekolteen), kuorivan timanttihionta- tai ultraäänipuhdistuksen ihon tilanteen mukaan (kattaen kasvot, kaulan, dekolteen, olkapäät ja hartiat), perusteellisen hieronnan (kattaen dekolteen, käsivarret, hartiat, kaulan, niskan ja kasvot sekä kevyesti päätä ja korvia), naamion (kattaen rintakehän, kaulan ja kasvot), seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto 1 tunti 45 min.

BeChocolate Suklaakasvohoito

Koe hemmotteleva ja lämmittävä belgialainen tummasuklaa, joka tehokosteuttaa ja -ravitsee ihoasi huumaavan suklaan tuoksun kera! Ekologinen suklaakasvohoito, jonka aikana stressi kaikkoaa ja kehon jännitykset helpottavat. Ihosta tulee silminnähden puhtaampi, ihanan pehmoinen ja uskomattoman kuulas. Hemmotteleva lahjaidea!

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen inkivääri-kaakaopuhdistusmaidolla, hemmottelevan kaakao-sokerikuorinnan, lämmittävän suklaahieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä ja korvia), puhdistavan tai kosteuttavan suklaanaamion ihon kunnon mukaan, elvyttävän kaakaopraliiniseerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT’S CAPYL luomukasvohoito (herkkä/punoittava/couperosa/rosacea iho)

Suojaava, pintaverisuonia vahvistava ja ihon punoituksia tehokkaasti rauhoittava erikoishoito. Erityisesti ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle, jossa couperosaa tai rosaceaa. Erinomainen hoito punoittavalle iholle, joka kärsii "helahtelusta" ts. äkillisistä kuumottavista punoituksista. Soveltuu kuitenkin kaikille ihotyypeille erityisesti kylmemmän vuodenajan erikoishoidoksi suojaa, kosteutta ja vastustuskykyä antamaan. Sopii kaikenikäisille. Tämä kasvohoito rauhoittaa ihoasi ja antaa hyvän suojan ulkoisia tekijöitä vastaan luonnon omien aktiiviaineiden kuten hevoskastanjan, pelargonin ja sypressin avulla!

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, seerumin, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT´S SENSI luomukasvohoito (hypoallergeeninen)                                 (ärtyneen/kuivan/hajusteyliherkän/punoittavan herkän ihon hoito)

Herkän ja helposti reagoivan ihon kasvohoito. Ravitsevat kasviöljyt vahvistavat ja suojaavat ihoa ja estävät liiallista kosteuden haihtumista. Hoito kulminoituu mm. tulehduksia ehkäisevään ja ihoa tyynnyttävään luomupuuvillan siemenöljyyn. Se hillitsee ihoärsytyksiä tehokkaasti ja suojaa sekä vahvistaa herkkää ihoa. Hoito sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, ja varsinkin jos kärsit hajusteyliherkkyydestä. Tuloksena vastuskykyinen, rauhallinen, pehmeä ja kirkas iho, jonka kanssa arki tuntuu juhlalta.

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, seerumin, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT’S ENERGIE VITALE luomukasvohoito (väsynyt/stressaantunut/harmahtava iho)

Uudistava, ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä ja ihoa virkistävä erikoishoito. Sopii rasvaiselle iholle ja sekaiholle, jossa hieman pintakuivuutta.  Sopii erinomaisesti erityisen stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito tehostaa ihon hapenottokykyä mm. aidon lehtivihreän avulla ja on vitamiinirikas. Hoidon jälkeen ihon sävykin hehkuu loistoaan ja olo on auvoisan energinen.

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT´S AROMACLEAR syväpuhdistava luomukasvohoito (rasvainen/mustapäinen/finninen aikuinen iho)

Kun haluat kasvohoidoltasi tehokasta tasapainotusta ja puhdistavaa sekä kirkastavaa lopputulosta. Phyt´sin puhdistava hoito sopii erinomaisesti öljyisen rasvaiselle aikuisen iholle, jopa aikuiselle akneiholle. Hoito soveltuu myös sekaiholle, jossa mustapäitä ja osittaista rasvoittumista. Hoito on monipuolinen ja kattava luomukasvohoito, joka kosteuttaa ja tasapainottaa aikuista ongelmaihoa.

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, alkupuhdistuksen, syväpuhdistavan kuorinnan, mustapäiden poistoseerumin ja sen vaikutusajan jälkeisen mekaanisen ihonpuhdistuksen, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (dekoltee, hartiat, käsivarret, niska, kaula, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia) syväpuhdistavalla hierontaseerumilla, tasapainottavan naamion, seerumin ja loppuvoiteet. 

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT’S NUTRITION EXTRÊME luomukasvohoito (atooppisen kuiva/kiristävä iho)

Suojaava, ihoa korjaava, tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava kasvohoito erittäin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, joka tarvitsee ravinteikasta hellää hoitoa. Hoito säilyttää ihon omaa hydrolipidikalvoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Erinomainen hoito atooppiselle, erittäin herkälle ja psoriasiksesta kärsivälle iholle sekä hankalasti kutiavalle iholle! Sopii kaikenikäisille. Luonnon tehoaineina mm. rasvahapporikkaat luomuargan- ja -hamppuöljy. Koe ainutlaatuinen tehokas Nutrition Extrême kasvohoito ja toivota tervetulleeksi rauhallinen, pehmeä ja hyvä iho!

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, ravitsevan seerumin, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), ravinteikkaan naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

AQUA PHYT’S luomukasvohoito (kosteusköyhä/ikääntyvä/kiristävä iho)

Virkistävä ja tehokkaasti kosteuttava kasvohoito erittäin kosteusköyhälle ja myös ikääntyneelle iholle. Ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Sopii kaikenikäisille, joiden iho kaipaa kosteutta, pehmeyttä ja täyteläistä hoitoa. Hoidon jälkeen iho on ihanan hohdokas. Aqua Phyt´s-kasvohoito perustuu mm. luonnolliseen ja tehokkaaseen kasviperäiseen hyaluronihappoon, jota kudoksemme ja ihomme tarvitsevat voidakseen hyvin ja pysyäkseen elastisena. Hoito sopii herkälle iholle myös erinomaisesti.

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), tehokosteuttavan Peel-Off-naamion ja seerumin sekä loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PHYT´S MULTI VITA luomukasvohoito


Tehokkaasti kiinteyttävä, kosteuttava ja ravitseva monivitamiinihoito. Sisältää runsaasti ihon tarvitsemia vitamiineja (A, B, E, C). Uudistaa ja hoivaa ihoa toimien samalla tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Sopii miltei kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ryppyjä/juonteita kerryttäneelle iholle. Koe vitamiinicoctailin hemmotteleva vaikutus ihollasi kera ihanan tuoksumaailman! Monivitamiini-hoidossa käytetään mm. aitoa luomuporkkanaöljyä ja -porkkanauutetta, joiden beetakaroteeni tekee erittäin hyvää ihon ulkonäölle.

Sis. lymfaattisen Wellcome Massage -alkuhieronnan, kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, kuorinnan, aktiiviseerumikäsittelyn rypyille ja juonteille, nestekiertoa stimuloivan Lympho Energetique -hieronnan kahdella seerumilla (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan, kasvot ja kevyesti päätä sekä korvia), kiinteyttävän naamion, seerumin ja loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

PANDHY´S™ kasvohoito

Ihoa kirkastava, syväpuhdistava ja samalla myös tehokkaasti hoitava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito räätälöidään ihotyypin mukaan. Soveltuu siis kaikille ihotyypeille. Esimerkiksi nuoren iholle erinomainen puhdistushoito ja vanhemmalle iholle tehokkaasti liftaava anti-aging-hoito. Kasvohoito tehostaa ihon luonnollista kollageeni-elastiinisynteesiä ja saa ihon näyttämään nuorekkaalta ja tuntumaan pehmoiselta. Tämä sokerinen, monipuolinen ja makea kasvohoito on myös hyvin ainutlaatuinen ja kokemisen arvoinen. Iho on puhdas ja kuulas hoidon päätteeksi.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, sokerikuorinnan, ihonpuhdistuksen ainutlaatuisella ja kivuttomalla sokerinyytillä (nostaa mustapäitä), lymfaattisen Waving Massage -hieronnan pehmeällä hierontasokerilla (kattaen dekolteen, käsivarret, hartiat, kaulan, niskan ja kasvot sekä lopuksi kevyttä pää- ja korvahierontaa), naamion ja lopuksi seerumin sekä loppuvoiteet.

Kesto n. 1 tunti 45 min.

SILMÄNYMPÄRYSIHON TEHOHOITO (sis. runsaasti luomuraaka-aineita)

Silmänympärysihoa kiinteyttävä, virkistävä ja tummia silmänalusia vaalentava sekä turvotusta laskeva hoito herkälle silmänympärysiholle. Luomu Aloe Vera hoitaa yhdessä hevoskastanja-uutteen kanssa tehokkaasti. Siispä koe ja tunne kiinteä nuorekas silmänympärysiho! Silmänympäryshoitoon voi varata ajan erikseen tai ottaa sen kasvohoidon yhteydessä. Rentouttaa ihanasti ja on myös ilahduttava pieni lahjaidea!

Sis. silmänympärysihon alkupuhdistuksen, silmänympärysnaamion lymfaattisella hierontatekniikalla levitettynä, loppuvoiteet.

Kesto n. 20 min.

KASVOHIERONTA

Hemmottelua arjen keskellä! Ihana lahjaidea esimerkiksi ystävälle.

Sis. kasvojen ja kaulan alkupuhdistuksen, perusteellisen hieronnan (kattaen dekolteen, hartiat, käsivarret, kaulan, niskan,  kasvot ja kevyesti päätä ja korvia) ja loppuvoiteet.

Kesto 25 min.

IHONHOIDON OPASTUS

Kun kaipaat ammattilaisen neuvoja ihosi hoitamiseen ja haluat rauhassa keskittyä yhdessä asiantuntijan kanssa sinua askarruttaviin asioihin mitä laadukkaaseen, tehokkaaseen ja turvalliseen ihonhoitoon tulee. Hyvä lahjaidea!

Sis. henkilökohtaisen opastuksen asiakkaan kokonaisvaltaiseen kasvojen ihonhoitoon, räätälöidyt neuvot ja vinkit iho-ongelmien selättämiseen, kotihoito-ohjeistuksen ja jatkohoidon suunnittelun.

Kesto 1 tunti.

MILIUMIEN POISTO

Talitukkeumien poisto. 

Sis. ihon paikallispuhdistuksen, valkoisten miliumien poiston/tyhjennyksen steriilillä miliumneulalla ja instrumentilla, paikallisdesinfioinnin ja lopputuotteet.

Kesto n. 20 min.

SELÄN IHONPUHDISTUS

Kärsitkö aknesta selän alueella? Onko selässäsi arpia ja mustapäitä? Valitse silloin selän ihonpuhdistushoito ja voit paremmin! Selän ihon hyvinvointi kielii myös koko terveydentilasta kuten kasvojenkin ja dekolteen yleistilanne. Selkään satsaus kantaa hedelmää lisääntyneenä itsevarmuutena ja hyvänä olona.

Sis. selän alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen Vapozone-laitteella + mekaanisen puhdistuksen tai vaihtoehtoisesti ultraäänipuhdistuksen tai timanttihiontapuhdistuksen ihon tilanteen mukaan ja loppuvoiteet.

Kesto 1 tunti.

AAVAN KASVOHOITO

Kun et ole varma mikä valikoiman kasvohoito on ihollesi hyvä, varaa tämä hoito, jossa katsotaan aluksi ihollesi parhaiten sopiva hoito Aavan valikoimasta ja toteutetaan se. Hoitoosi varataan 2 tuntia, josta varsinainen kasvohoito kestää 1 tunti 45 min ja se sisältää monipuolisen ihonhoidon ja perusteellisen hieronnan valitun hoidon mukaisesti. Mukana alun 10-15 min kestävä hoidon valinta, suunnittelu sekä ihon analysointi. Hoidon hinta on alkaenhinta ja hoidon lopullinen hinta määräytyy aina yksilöllisesti valitun hoitokokonaisuuden ja käytetyn ajan mukaan.

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS