Lahjakortilla maksamisen ehdot - Ekohoitola Salonki Aava

Lahjakortilla maksamisen ehdot:

Huomioithan, että lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta (6 KK), jonka aikana lahjakortti on käytettävä joko hoitoon tai Aavan ekopuodin tuoteostoihin.
Pidäthän huolen että varaat hoitoaikasi hyvissä ajoin ja käytät lahjakorttisi 6 kk:n voimassaoloajan puitteissa.
Pidäthän huolen, että varaat hoitoaikasi vähintään voimassaolon aikana.
Vanhentuneet lahjakortit eivät käy maksuvälineenä. Sovithan siis aina lahjakortin käytöstä puolen vuoden voimassaolon aikana. Näin huomioit itsesi, toiset ja yrittäjän. Lämmin kiitos.
Huomioithan myös yrittäjän loma-ajat (ilmoitetaan ennakkoon nettisivuilla) aikaasi varatessa, ethän siis jätä lahjakortin käyttöä tietoisesti viime tippaan tai yrittäjän loma-ajoille, vaan huolehdit että varaat ajan hyvissä ajoin, vähintään lahjakortin voimassaolon aikana.
Yksinyrittäjä kiittää lämpimästi, sillä palveluiden entisestään ruuhkautuminen ei ole kenenkään etu.
Lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta (6 kk) ja siinä ajassa ne tulee käyttää, jotta aikoja ja tilaa vapautuu kierrossa oleville lahjakorteille aina normaalisti.
Lahjakortin ajallaan käyttäminen mahdollistaa kaikille sujuvan asioinnin, yksinyrittäjän toiminnalle kohtuunormaalit puitteet ja näin vältetään kohtuuttomat ja liialliset ruuhkasumat.
Lahjakortilla voi halutessaan hankkia lahjakortin arvon edestä myös Aavan ekopuodin luonnonkosmetiikkaa, meikkejä, siveltimiä ja muita ihonhoitovälineitä, mikäli ei pääse hoitolan aukiolojen puitteissa hoitoaikaa vaivatta käyttämään (tarkista lahjakortin arvo hoitolasta, mikäli summa ei lue kortissa).
Lahjakortin käyttö on aina kuluttajan omalla vastuulla voimassaolon aikana ja lahjakortti on henkilökohtainen ellei toisin sovita.
Ekohoitola Salonki Aava suosittelee aina lämpimästi käyttämään lahjakortin hoitoon tai hemmotteleviin laatutuotteisiin kuin että lahjakortti jäisi kokonaan käyttämättä, mutta voimassaoloaika (6 kk) on huomioitava!
Kiitos!Takaisin edelliselle sivulle
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS