OHJEET VOIMASSA OLEVAN LAHJAKORTIN KÄYTÖLLE POIKKEUSTILANTEESSA KEVÄÄLLÄ JA KESÄKUUN ALUSSA 2020

17.3.-20

Olen valitettavasti joutunut jäämään pois yksinyrittäjän töistä jo tässä vaiheessa kevättä raskauden vuoksi.

Tämä tarkoittaa, että valitettavasti hoitola on avoinna ainoastaan voimassaolevan lahjakortin omaavalle asiakkaalle sopimuksen mukaan henkilökohtainen käyntiaika erikseen ekopuotiin sovittaessa ja tuotteita tarvitseville kanta-asiakkaille sopimuksen mukaan myöskin edellä vastaavalla tavalla.

Syyt sairaslomaan ennen virallista kesäkuun äitiyslomaa ovat lyhykäisyydessään pitkin kevättalvea jatkuneet ja viikko viikolta pahentuneet alaselkä- ja alavatsakivut, joita ilmenee haastavaksi muuttuneen työergonomian vuoksi kun isohko raskausvatsa asettaa rajoitteita sekä tuloksellisen työn estyminen koronapoikkeustilanteen aiheuttamien peruutusten vuoksi.

Olen siis estynyt tarjoamaan hoitolapalveluita, mutta voimassaolevat lahjakortit käyvät tuotehankintoihin ja kanta-asiakkaille pyrin järjestämään tuotteita niin kaun kuin hyllyvalikoima suinkin riittää.

Ota yhteyttä TI-PE puhelinnumeroon 040 509 8025 mahdollisimman pian ja voimme sopia henkilökohtaisen käyntiajan keväälle Aavan ekopuotiin tai laita sähköpostia osoitteeseen info@salonkiaava.fi,näin saat lahjakorttisi käytettyä laadukkaisiin biosertifioituihin ammattiluonnon- ja ammattiluomukosmetiikkaan tai ihonhoitovälineisiin piipahtamalla puodissa.

Lahjakortit käyvät max. juhannukseen asti, sillä ennen juhannusta jään sitten viralliselle äitiyslomalle toistaiseksi määrittelemättömän pitkäksi aikaa.

Juhannuksen jälkeen lahjakortit eivät valitettavasti tänä poikkeavana työvuonna enää käy. Ole siis ajoissa liikkeellä, jotta saat asiasi hoidettua.

Poikkeavasta vuodesta 2020 on informoitu 20.12.2019 eteenpäin kattavasti Aavan nettisivuilla, facebookissa, sähköpostitse tiedotusluvan antaneille ja hoitolan ovessa tiedottaen.

Pahoittelut sairasloman aiheuttamasta mielipahasta. Työtilanne ei ole yrittäjänkään toiveiden mukainen.

Kiitos jo käyneille asiakkaille tähänastisesta ja kaikkea hyvää, ennenkaikkea terveyttä, jokaiselle tänä hyvin poikkeavana keväänä!


Ystävällisesti

Maria Pohjolainen

rekisteröity ekokosmetologi, SKY-kosmetologi

EKOHOITOLA SALONKI AAVA

17.3.2020

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi


See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS