OHJEET VOIMASSA OLEVAN LAHJAKORTIN KÄYTÖLLE POIKKEUSTILANTEESSA KEVÄÄLLÄ JA KESÄKUUN ALUSSA 2020

17.3.-20

Olen valitettavasti joutunut jäämään pois yksinyrittäjän töistä raskauden vuoksi 17.3.2020.

Tämä tarkoittaa, että hoitola on avoinna ainoastaan voimassaolevan lahjakortin omaavalle asiakkaalle sopimuksen mukaan henkilökohtainen käyntiaika erikseen ekopuotiin sovittaessa ja tuotteita tarvitseville kanta-asiakkaille sopimuksen mukaan myöskin edellä vastaavalla tavalla 12.6. saakka.

13.6. alkaa virallinen äitiysloma.

Olen siis estynyt tarjoamaan hoitolapalveluita, mutta voimassaolevat lahjakortit käyvät tuotehankintoihin 12.6. saakka ja muille asiakkaille pyrin järjestämään tuotteita niin kaun kuin jäljellä oleva hyllyvalikoima suinkin riittää, kuitenkin 12.6. saakka max.

Ota yhteyttä TI-PE puhelinnumeroon 040 509 8025  12.6. mennessä ja voimme sopia henkilökohtaisen käyntiajan Aavan ekopuotiin tai laita sähköpostia osoitteeseen info@salonkiaava.fi,näin saat lahjakorttisi käytettyä laadukkaisiin biosertifioituihin ammattiluonnon- ja ammattiluomukosmetiikkaan tai ihonhoitovälineisiin piipahtamalla puodissa.

Lahjakortit käyvät 12.6. saakka, sillä 13.6. jään sitten viralliselle äitiyslomalle toistaiseksi määrittelemättömän pitkäksi aikaa.

Juhannukseen mennessä sulkeutuu Aavaan puhelinyhteys. Kesäkuun loppuun mennessä lakkaavat myös sähköpostiyhteys ja nämä verkkosivut toimimasta. Hoitolan ollessa kiinni, tiedotuskanavana toimivat Ekohoitola Salonki Aavan Facebook-sivut. Mikäli tiedotettavaa syntyy, tapahtuu se juurikin FB-sivujen kautta. Ne kannattaa ottaa kyllä siksi seurantaan.

Olethan ystävällisesti ajoissa liikkeellä, jotta saat asiasi hoidettua ennen 13.6. alkavaa äitiyslomaa.

Poikkeavasta vuodesta 2020 on informoitu joulukuusta 2019 eteenpäin kattavasti Aavan nettisivuilla, facebookissa, sähköpostitse tiedotusluvan antaneille ja hoitolan ovessa ja kassalla viikottain tiedottaen.

Kaunis kiitos jo käyneille asiakkaille tähänastisesta ja kaikkea hyvää, ennenkaikkea terveyttä, jokaiselle tänä hyvin poikkeavana aikana! Aurinkoista kesää!


Ystävällisesti

Maria Pohjolainen

rekisteröity ekokosmetologi, SKY-kosmetologi

EKOHOITOLA SALONKI AAVA

17.3.2020

+ päivitetty lisätietoja 2.6.2020

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi


See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS