RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYKSET* - KULMIEN MUOTOILUT/TRIMMAUKSET

Ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu/trimmaus

Kesto 50 - 60 min.
Sis. alkupuhdistuksen, kestovärjäykset, pinseteillä tai hypoallergeenisella sokeroinnilla kulmakarvojen muotoilun ja hajakarvojen poiston, tarvittaessa pitkille kulmakarvoille trimmausta pienillä saksilla sekä lopputuotteet.

Ripsien kestovärjäys

Kesto 30 min. Sis. alkupuhdistuksen, kestovärjäyksen ja lopputuotteen.

Kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu/trimmaus

Kesto 30 - 35 min
Sis. alkupuhdistuksen, kestovärjäyksen, pinseteillä tai hypoallergeenisella sokeroinnilla kulmakarvojen muotoilun ja hajakarvojen poiston, tarvittaessa pitkille kulmakarvoille trimmausta pienillä saksilla sekä lopputuotteet.

Kulmakarvojen muotoilu/trimmaus

Kesto n. 20 - 30 min.
Sis. alkupuhdistuksen, pinseteillä tai hypoallergeenisella sokeroinnilla kulmakarvojen muotoilun ja hajakarvojen poiston, tarvittaessa pitkille kulmakarvoille trimmausta pienillä saksilla sekä lopputuotteet.*käytössä normaalit kestovärit ja hapetteet Refectocil-sarjasta, ks. lisää Tuotesarjat

Psst!
KESTOVÄRI PYSYY RIPSISSÄ n. 4-6 viikkoon ja KULMISSA n. 3-6 viikkoon. Keskimäärin kestoväri pysyy karvassa n. 4 viikkoa. Yksilöllisiä eroja on paljon. Kysy vinkit kosmetologiltasi hoidossa ollessasi miten itse voit vaikuttaa parhaiten värin pysymiseen. Ihonhoitotottumukset ja ihotyyppi vaikuttavat värin pysyvyyteen merkittävästi. Myös vuodenajalla on jonkin verran merkitystä.

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS