SUKLAAHIERONTA

Luonnollisella suklaaöljyllä tehtävä lämmin suklaahieronta, joka hemmottelee niin aistejasi kuin ihoasi hyvää tekevillä raaka-aineilla, kuten ihanalla kaakaovoilla. Lämmin suklaahieronta rentouttaa kehon ja mielen. Hoidon jälkeen olo on ihanan rauhallinen ja rentoutunut.  Suklaahierontahoito puhdistaa ja kirkastaa ihon sekä jättää sen samettisen pehmeäksi ja herkullisen tuoksuiseksi. Hoidon päätteeksi on maistiaiseksi Reilun Kaupan luomusuklaata raikkaan veden kera.

Sis. alkupuhdistuksen kaakao-inkiväärituottein, rentouttavan suklaahieronnan, lopuksi herkullisen kaakaotuotteen iholle ja Reilun Kaupan luomusuklaata maistiaiseksi.

Suklaahieronnan voi valita joko

selän

tai

rintakehän & kasvojen alueelle:

Suklaahieronta (selän puoli): kattaen koko selän, hartiat, niskan ja käsivarret sekä lopuksi kevyttä pää- ja korvahierontaa hiusmyssyn läpi (hoidon aikana asiakas on makoilee vatsallaan hoitopedillä)

Suklaahieronta (rintakehän & kasvojen puoli): kattaen rintalastan ja rintakehän, hartiat, niskan, käsivarret, kaulan ja kasvot sekä lopuksi kevyttä pää- ja korvahierontaa hiusmyssyn läpi (hoidon aikana asiakas makoilee selällään hoitopedillä)

Suklaahierontahoidon kokonaiskesto 60 min, riippumatta kumman hoidon valitsee.


Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS