Käytössä olevat tuotesarjat

ORLY

Orly sarjan laadukkaat kynsilakat ja kynsienhoitotuotteet ovat vegaanisia (kasviperäisiä) eivätkä sisällä yleisimmin allergisoivia ja haitallisia DBP:tä, tolueenia, kamferia, formaldehydiä, formaldehydihartsia tai formaldehydin muunnelmia eikä parabeeneja, ethyl tosulamidea, xyleneä, MEHQ/HQ- eikä MIT-aineita. Orlyn tuotteet ovat luonnollisesti ilman eläinkokeita. Ja täysin gluteenittomia, sopivat siis mm. keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastaville.
Mm. kynsilakkojen ergonominen korkki on patentoitu ja on siten hyvin ilmatiivis taaten lakan hyvän koostumuksen ja laadun pitkään. Lakkojen harjasosa on tarkkaan suunniteltu ammattikäyttöönkin sopivaksi. Kynsilakat ovat miedon tuoksuisia ja eivät näin ollen ärsytä perinteisten tuoksuvien lakkojen tapaan tuoksuherkkiä. Sarjan kynsilakkoja ja kynsinauhojen hoitotuotteita saatavilla Aavan Ekopuodista ja tuotteita käytössä Aavan manikyyreissä ja pedikyyreissä.

https://www.orlybeauty.com/

PANDHY’S™

Pandhy’s™ hypoallergeeninen luonnonsokeri on patentoitu monosakkaridi vesi-sokeriseos, ainutlaatuinen sokeri, jolla poistetaan ihokarvoja. Lisäksi se mahdollistaa paljon muuta ihanaa, mm. kasvo- ja vartalohoitoja. Aavassa Pandhy’s™:llä sokeroidaan sääret, kasvo-, kainalo-, reisi-, ym. karvat makeasti pois! Nam! Ja saatavilla myös monipuolinen, hemmottelevan puhdistava ja kirkastava Pandhy´s™ kasvohoito!
Lisäksi Aavassa Pandhy´s sokerilla voidaan tehdä tehokas ja kivuton ihonpuhdistus, sokerinyyttipuhdistus, mustapäiden poistamiseksi. Se on erityisesti nuorison ja kipuherkkien suosikki!

Pandhy’s™ sokeri on niin luonnollista, että tuotetta voisi jopa syödä. Pandhys™ sokeri kuorii samalla kuolleen ihosolukon pois, mutta säästää tervettä ihosolukkoa, sillä tämä sokeri tarttuu ainoastaan karvaan, ei eläviin iho-soluihin. Pandhy’s™ käsittely on siis karvanpoisto ja kuorinta, 2in1! Aika ihanaa! Eikä ihme että se on voittanut palkintoja ja niittää mainetta kansainvälisillä ammattikentillä!

Pandhy’s™ sokeroinnin edut
- lähes kivuton karvanpoistomenetelmä
- ei katkenneita karvoja
- monosakkaridikoostumus (iho tunnistaa juuri tämän sokerikoostumuksen omaksi luonnolliseksi aineekseen päästäen sokerin imeytymään karvan juureen saakka levitysvaiheessa)
- ei sisällä sitruunaa missään muodossa, kuten monet muut karvanpoistosokerit (sitruuna mm. supistaa ihohuokosia
  heikentäen karvanpoistotulosta ja lisää esimerkiksi kesäaikana ihon valoherkkyyttä)
- täysin luonnollinen tuote ( mm. NaTrue-, Vegan- ja Nature & Progres-sertifikaatit)
- hellävarainen eläville ihosoluille
- poistaa sisäänpäin kasvaneiden karvojen ongelmia
- tehokas
- vesiliukoinen
- hypoallergeeninen
- ei enää höyläyksen aiheuttamaa sänkeä!
- ei enää vahauksen jälkeisiä katkenneita karvoja!
- ei enää epilaattorin kanssa taistelua!

Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan heikentää karvojen kasvua tehokkaammin kuin vahauksella.
Sokerointi on ikiaikainen menetelmä, jonka nykyajan suosio kielii sen vuosituhansien tehosta.

Lisäksi Aavan Ekopuodista saatavilla  Pandhy´s™:n  tehokkaat voiteet, seerumit ym. ihonhoitotuotteet ja aidot mineraalimeikkipohjat, jotka ovat käytössä myös Aavan meikkauksissa. Pandhy´s™ Safe Cosmetics on laadukas ja monipuolinen unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on saatavilla vain kauneudenhoidon ammattilaisilta. Pandhy´s on eläinkokeita vastaan. Sarjasta löydät eritoten tuotteita jopa vaativan akneihon hoitoon.

http://www.pandhys.fi/

REFECTOCIL

Salonki Aavassa on käytössä ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäysaineina Refectocilin huippulaadukkaat jo yli 60 vuotta tutkimus- ja kehitystyötä omaavat tuotteet. Aavasta saatavilla myös Refectocilin laadukas ja pitkäkestoinen ripsien kestotaivutushoito.

Refectocil ei ole ekosarja, sillä sen tuoterepertuaari sisältää mm. kemialliset väriaineet ja hapetteet. Jotta salonki voi jatkossakin tarjota yhtä laadukkaan ja pysyvän värjäys- ja kestotaivutustuloksen on valintana Refectocil, asiakastyytyväisyyden ja ammattietiikan vuoksi. Ekologiset värit eivät valitettavasti voi aina tarjota samaa tuloksellisuutta ja tasaista laatua.
Refectocil-värit takaavat turvallisen, kestävän ja upean värjäystuloksen!

https://refectocil.at/fi/

PHYT’S

Phyt’s on ranskalainen aito biosertifioitu luonnonkosmetiikka-/luomukosmetiikkasarja ammattikäyttöön. Phyt’s:llä on laadun takeena QUALITÉ FRANCE ja Cosmetique Bio-sertifikaatit. Phyt’s on myös täysin eläinkokeita vastaan. Sen tuotteissa ei ole mm. keinotekoisia säilöntäaineita, parabeeneja, phenoxyethanolia, PEG:tä, GMO:ta eikä synteettisiä väriaineita. Phyt’s-tuotteet ja -hoidot sisältävät vain 100 % luonnollisia raaka-aineita.

Sarjana Phyt’s edustaa vastuuntuntoista kauneutta ja ainutlaatuista lupausta luonnollisuudesta ja ympäristön vaalimisesta. Phyt’s:n korkealaatuiset meikkituotteet ovat ainutlaatuisia luomuraaka-aineiden vuoksi. Salonki Aava myy Phyt’s Organic Make Up -meikkituotteita ja meikkaa niillä niin päivä- ja iltajuhlijat, kuin suureen päiväänsä valmistautuvat morsiametkin!

Phyt´sin luomukasvohoidot ovat todellista luxusta arkeen, erittäin rentouttavia ja tuloksellisia hoitoja sisältäen lymfaattisen alkuhieronnan ja varsinaisen lymfaattisen hieronnan. Varaa Phyt´s kasvohoito kun haluat extrahemmottelevan ja tehokkaan hoidon kasvoillesi! Phyt´s kasvohoitoihin voit yhdistää esimerkiksi timanttihionta- tai ultraäänisyväpuhdistuksen, jolloin saat Phyt´s hoidostasi erittäin tehokkaan ja ihastelet ihon lopputulosta pitkään hoidon jälkeen. Ihon kotihoito sujuu leikiten.

http://www.phyts.fi/
www.phyts.com >
http://www.luonnonkosmetiikka.fi/tuotesarjat/phyts/

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna TI-PE
la juhla- ja häämeikkaukset sopimuksen mukaan
(ma suljettu)

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS