Käytössä olevat tuotesarjat

SPARITUAL

SpaRitual-sarjan kynsilakat ja kynsienhoitotuotteet ovat 100 % vegaanisia, eivätkä sisällä DBP:a, tolueenia, kamferia, formaldehydiä tai formaldehydihartsia. Sparitual keskittyy laadukkaisiin, hemmotteleviin ja kestävää kehitystä tukeviin tuotteisiin, joihin käytetään tarkoin valittuja vegaanisia ainesosia eripuolilta maailmaa, erityishuomio luomulaatuisissa ja Reilun Kaupan raaka-aineissa.

Tuotteet ovat gluteenittomia eivätkä ne myöskään sisällä synteettisiä hajuste- tai väriaineita, parabeenejä eikä PEG:tä.
Mm. kynsilakkapullot on valmistettu kierrätetystä lasista. SpaRitual on myös Suomen Eläinsuojeluliitto Animalia ry:n hyväksymä tuotesarja. SpaRitual sarjana edustaa ”Slow Beauty”-ideologiaa nykyajan kiireisessä elämänrytmissä. Sarja ja sen huippulaadukkaat tuotteet kehottavat hengähtämään ja nauttimaan yksinkertaisesta hyvinvoinnista ja iloitsemaan luonnon, sinun kauneudesta. Sarjan tuotteita saatavilla Aavan Ekopuodista ja hoitotuotteita käytössä Aavan manikyyreissä ja pedikyyreissä.

www.sparitual.com >

PANDHY’S™

Pandhy’s™ luonnonsokeri on patentoitu monosakkaridi-vesi-sokeriseos, ainutlaatuinen sokeri, jolla poistetaan ihokarvoja. Lisäksi se mahdollistaa paljon muuta ihanaa, mm. kasvo- ja vartalohoitoja. Aavassa Pandhy’s™:llä sokeroidaan sääret, kasvo-, kainalo-, reisi-, ym. karvat makeasti pois! Nam! Ja uutuutena saatavilla Pandhy´s™ kasvohoito!
Pandhy’s™ sokeri on niin luonnollista, että tuotetta voisi jopa syödä. Monia muita markkinoilla olevia sokereita ei voi syödä. Pandhys™ sokeri kuorii samalla kuolleen iho-solukon pois, mutta säästää tervettä ihosolukkoa, sillä tämä sokeri tarttuu ainoastaan karvaan, ei eläviin iho-soluihin. Pandhy’s™ käsittely on siis karvanpoisto ja kuorinta, 2in1! Aika ihanaa!

Pandhy’s™ sokeroinnin edut
- lähes kivuton karvanpoistomenetelmä
- ei katkenneita karvoja
- monosakkaridi-koostumus (iho tunnistaa juuri tämän sokerin omaksi aineekseen päästäen sokerin
  imeytymään karvan juureen saakka)
- ei sisällä sitruunaa, kuten monet muut karvanpoistosokerit (sitruuna mm. supistaa ihohuokosia
  heikentäen karvanpoistotulosta ja lisää esimerkiksi kesä-aikana ihon valoherkkyyttä)
- täysin luonnollinen tuote ( mm. NaTrue-, Vegan- ja Nature & Progres-sertifikaatit)
- hellävarainen eläville ihosoluille
- poistaa sisäänpäinkasvaneiden karvojen ongelmia
- tehokas
- vesiliukoinen
- hypoallergeeninen
- ei enää höyläyksen aiheuttamaa sänkeä!
- ei enää vahauksen jälkeisiä katkenneita karvoja!
- ei enää depilaattorin kanssa taistelua!

Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan heikentää karvojen kasvua tehokkaammin kuin vahauksella.
Sokerointi on ikiaikainen menetelmä, jonka nykyajan suosio kielii sen vuosituhansien tehosta.

Lisäksi Aavan Ekopuodista saatavilla mm. Pandhy´s™:n  tehokkaat voiteet ja aidot mineraalimeikkipohjat, jotka ovat käytössä myös Aavan vaativissa meikkauksissa. Pandhy´s™ Safe Cosmetics on laadukas ja monipuolinen unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on saatavilla vain kauneudenhoidon ammattilaisilta.

http://www.pandhys.fi/

REFECTOCIL

Salonki Aavassa on käytössä ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäysaineina Refectocilin huippulaadukkaat jo yli 60 vuotta tutkimus- ja kehitystyötä omaavat tuotteet.

Refectocil ei ole ekosarja, sillä sen tuoterepertuaari sisältää mm. kemialliset väriaineet ja hapetteet. Jotta salonki voi jatkossakin tarjota yhtä laadukkaan ja pysyvän värjäystuloksen on valintana Refectocil, asiakastyytyväisyyden ja ammattietiikan vuoksi. Ekologiset värit eivät valitettavasti voi aina tarjota samaa tuloksellisuutta ja tasaista laatua.
Refectocil-värit takaavat turvallisen, kestävän ja upean värjäystuloksen!

http://refectocil.at >

PHYT’S

Phyt’s on ranskalainen aito sertifioitu luonnonkosmetiikka-/luomukosmetiikkasarja ammattikäyttöön. Phyt’s:llä on laadun takeena QUALITÉ FRANCE ja Cosmetique Bio-sertifikaatit. Phyt’s on eläinkokeita vastaan. Sen tuotteissa ei ole mm. keinotekoisia säilöntäaineita, parabeeneja, phenoxyethanolia, PEG:tä, GMO:ta eikä synteettisiä väriaineita. Phyt’s-tuotteet ja -hoidot sisältävät vain 100 % luonnollisia raaka-aineita. Jokaisen tuotteen pakkauksen kyljestä näkee kyseisen tuotteen luomuraaka-aineiden pitoisuuden.

Sarjana Phyt’s edustaa vastuuntuntoista kauneutta ja ainutlaatuista lupausta luonnollisuudesta ja ympäristön vaalimisesta. Phyt’s:n korkealaatuiset meikkituotteet ovat ainutlaatuisia luomuraaka-aineiden vuoksi. Salonki aava myy Phyt’s Organic Make Up-meikkituotteita ja meikkaa niillä niin päivä- ja iltajuhlijat, kuin suureen päiväänsä valmistautuvat morsiametkin!

http://www.phyts.fi/
www.phyts.com >
http://www.luonnonkosmetiikka.fi/tuotesarjat/phyts/

Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi

Avoinna: ti-pe klo 10-17, la sopimuksen mukaan (ma suljettu).

See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS