Yhteystiedot

Ekohoitola Salonki Aava
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
Y-tunnus: 2371424-1

AVOINNA
HUOM! Yksinyrittäjän raskauden ja terveydentilan vuoksi alkanut valitettavan varhainen sairasloma 17.3.-20 ja ekohoitola sulkeutunut toistaiseksi määrittelemättömän pitkäksi ajaksi
(katso voimassa olevan Lahjakortin käyttöohje)
Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse mikäli sinulla on voimassa oleva lahjakortti tai olet kanta-asiakas ja haluta tiedustella luottotuotteita ekopuodin valikoimasta.

TI-PE puh. 040 509 8025 tai s-posti info@salonkiaava.fi

HUOMIOITHAN EKOHOITOLA SALONKI AAVAN
LAHJAKORTIN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT EHDOT:

Lahjakortilla maksamisen ehdot:

Tulossa oleva äitiysloma (ennen juhannusta alkava) ja meneillään oleva raskaus asettavat lahjakortin käytölle rajoitteita vuonna 2020. Muista siis käyttää voimassa oleva lahjakorttisi mahdollisimman nopeasti alkuvuoden aikana, sillä lahjakortti käy 17.3. alkaneen sairasloman vuoksi siitä eteenpäin ainoastaan ekopuodin tuotehankintoihin erikseen sovittaessa henk.koht. käyntiaika puotiin.
Jouluksi saadut lahjakortit käyvät siis juhannukseen asti tuotehankintoihin sopimuksen mukaan, mutta kehotan kaikkia voimassa olevan lahjakortin omistajia käyttämään kortin paljon tätä aiemmin, sillä raskauden kulkua on vaikea ennustaa ja tulevaisuuteen en voi nähdä enkä voi ylläpitää valtavaa tuotevarastoa juhannukseen saakka mikäli keväällä kassavirta tyrehtyy, kuten nyt on käynyt sairasloman, flunssakaranteenin ja koronapoikkeustilanteen vuoksi. Lue lisää infoa poikkeustilanteesta ja asiointiohjeet lahjakortin käytölle tuotteisiin kohdasta Lahjakortin käyttöohje ja Uutiset.
Huomioithan, että lahjakortit ovat voimassa puoli vuotta (6 KK), jonka aikana lahjakortti on käytettävä joko hoitoon tai Aavan ekopuodin tuoteostoihin.
Pidäthän siis huolen että käytät lahjakorttisi tarkasti voimassaoloajan puitteissa.
Vanhentuneet lahjakortit eivät käy maksuvälineenä. Sovithan siis aina lahjakortin käytöstä voimassaolon aikana. Näin huomioit itsesi ja yrittäjän.
Yksinyrittäjä kiittää lämpimästi.
Lahjakortin käyttö on aina kuluttajan omalla vastuulla voimassaolon aikana ja lahjakortti on aina henkilökohtainen.
Ekohoitola Salonki Aava suosittelee lämpimästi käyttämään lahjakortin poikkeavassa kevään tilanteessa hemmotteleviin laatutuotteisiin kuin että lahjakortti jäisi kokonaan käyttämättä, mutta voimassaoloaika ja tämä ajankohtainen ohjeistus on huomioitava!
Kiitos!
Oikeudet kaikkiin muutoksiin pidätetään.
Lankilantie 8 B
85100 Kalajoki

p. 040 509 8025
info@salonkiaava.fi
www.salonkiaava.fi


See our Green Deeds at Green Company EffectSalonki Aava FacebookissaSalonki Aava Twitterissä
Donetti CMS